Wie is Godoman?

“We bouwen aan het moderne web”
Godoman B.V. is een IT-adviesbureau dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van de IT-infrastructuur van bedrijven voor meer efficiëntie en lagere kosten. Onze diensten omvatten IT-infrastructuurbeoordeling, cloud computing-oplossingen, netwerkontwerp en -engineering, planning en beoordeling van informatiebeveiliging en technische implementatie en mijlpalen.

2016

Jaar waarin we zijn opgericht

175k

Maandelijkse actieve gebruikers

25+

Leden in ons remote team

5

Landen waar onze producten worden gebruikt

Ons Aanpak

Resultaatgericht

Ons team van experts analyseert uw huidige IT-infrastructuur, identificeert verbeterpunten en implementeert oplossingen die de efficiëntie en productiviteit verhogen.

Het menselijke element

Wat is ons geheim? Geweldige Team!

Hoewel AI kan helpen bij het automatiseren van bepaalde taken en processen, kan het menselijke element niet worden vervangen. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen AI en het menselijke element om het beste resultaat te behalen. Bedrijven moeten blijven investeren in hun medewerkers en hun vaardigheden om te profiteren van de voordelen van AI en het menselijke element.

Onze waarden

Transparantie

Wij geloven in openheid en transparantie in alles wat we doen. We streven ernaar om onze klanten volledig op de hoogte te houden van onze activiteiten en om eerlijk en duidelijk te zijn over onze producten en diensten.

Inspiratie

We willen onze klanten inspireren om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. We streven ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die onze klanten helpen om hun doelen te bereiken en hun potentieel te maximaliseren.

Service

Bij ons staat service voorop. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en om hen te ondersteunen bij elke stap van hun reis. We geloven dat onze klanten het hart van ons bedrijf vormen en we zullen er altijd naar streven om aan hun behoeften te voldoen.

Klaar om je business naar een hoger niveau te tillen?